Techniek Groep

G13SWAYKZ Haakse slijpmachine

125 mm – 1.100 W


Compacte krachtige all-rounder | Herstartbeveiliging | Geïsoleerde motor: beschermd tegen stof voor lange levensduur Anti-vibratie zijhandgreep | Beschermkap verwisselen zonder gereedschap | Aanloopstroombegrenzing | Smalle greep


Diameter schijf 

Aansluiting

Vermogen

Toerental onbelast

Type schakelaar

Diameter greep 

Lengte

Gewicht


Geleverd in kartonnen doos

125 mm

M14

1.100 W

12.000 t/min. 

schuifschakelaar

207 mm 

277 mm

2.3 kg

Techniek Groep
Techniek Groep
Techniek Groep

Onze dealers

Klik op jouw dichtstbijzijnde dealer en profiteer nu van 

deze actie!

Techniekgroep samenwerkingsverband industrie gereedschappen

Met het sterke merk HiKOKI neemt Koki Holdings Co, Ltd, moedermaatschappij van alle HiKOKI Power Tools vestigingen, een vooraanstaande positie in op de markt van professioneel elektrisch gereedschap, zeker in Nederland waar de kwaliteit en het gebruiksgemak van de machines de basis zijn voor prettig werken, elke dag weer. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Nieuwegein waarvandaan de professionele vakhandelaren beleverd worden en de Proline accessoires op Europees niveau worden gedistribueerd.

Professioneel elektrisch gereedschap

Het tegemoetkomen aan de wensen van professionele eindgebruikers doe je niet zomaar. Daarom is HiKOKI er trots op dat in de afgelopen jaren een belangrijk dealernet is opgebouwd. Gerenommeerde en door-en-door ervaren toeleveranciers aan de bouw, installatiebranche, industrie en tuin en park bedrijven. Bij hen kunt u terecht voor alles wat u maar wilt: deskundig advies over de juiste HiKOKI, demonstratie, levering, reparatie, etc.

Hikoki G13SWAYKZ Haakse Slijpmachine

Weten wat de vakman nodig heeft: het beste gereedschap voor elke karwei. Daarom luistert HiKOKI goed naar uw wensen en ontwikkelt vanuit die basis een complete lijn machines. Machines waarmee het prettig werken is omdat aan elk detail is gedacht: kwaliteit, veiligheid, prestatie en zeer lange levensduur, ergonomie, comfort, veiligheid en inzetbaarheid. Met eigen ontwikkelingen zoals de koolborstelloze motor in zowel accu- als elektrische machines, accu technologie zoals de Multi Volt accu, worden de meest moderne technieken vertaald naar gebruiksgemak. Zo maakt HiKOKI werk van aangenaam werken.

Techniek Groep
Targa Design
Techniek Groep
Targa Design